Home

Welkom op de site van Hetty Wolters. Zij is senior coach en trainer in Nijmegen en verzorgt mindfulness vakanties in Zwitserland.

 

Hetty Wolters coacht medewerkers die willen groeien in hun persoonlijke en professionele effectiviteit.   

Het coachen van mensen met stress- en burn-outklachten is haar specialiteit. Zij begeleidt intensief bij de reïntegratie in het arbeidsproces. Ook als u begeleiding heeft gehad van een psycholoog, kunt u bij haar terecht voor een intensieve reïntegratiebegeleiding. De ervaring van overspannenheid of burn-out betekent voor veel mensen een keerpunt in hun leven. Hetty Wolters ondersteunt in de zoektocht naar nieuwe levensopties. Soms is een nieuwe loopbaankeuze wenselijk of noodzakelijk. Een koersonderzoek zal dan helpen bij het vinden van een nieuwe bestemming.

Twee keer per jaar geeft zij een training mindfulness voor mensen met stressklachten. De mindfulnessvakanties in Zwitserland zijn haar passie.

 

Noem Hetty Wolters personal coach, loopbaancoach en trainer mindfulness. Ze is het allemaal, maar liever zegt zij dat ze mensen begeleidt naar een nieuw persoonlijk en professioneel evenwicht.

 

Voor informatie: 06-10562324