Wat nu?

Loop je vast in je leven omdat je niet meer weet hoe je verder moet? Wil je nieuwe keuzes maken, maar twijfel je? Zit het leven even niet mee en doemen vragen op als 'Waarom overkomt mij dit' of 'Hoe moet ik hiermee omgaan?' De onrust die je hierbij kunt voelen kan het begin zijn van een nieuwe stap.

De coaching kan je ondersteunen bij een breed scala van levensvragen die te maken hebben met het vinden van levensvervulling, een nieuwe bestemming of het vinden van een nieuw doel dat je leven weer de moeite waard maakt. Ook thema's die te maken hebben met familie aangelegenheden, eenzaamheid, verwarrende gevoelens en gedachten, onhandige gedragspatronen of het verlangen naar verbondenheid kunnen aan de orde komen.

Kortom menselijke vragen waar iedereen vroeg of laat wel eens tegenaan loopt. 

 

In de zoektocht naar wat het leven de moeite waard maakt, kan het schrijven of vertellen van je levensverhaal bijdragen aan het vinden van een nieuwe balans. Weten wie je bent en wat je nodig hebt, kan je de zin weer teruggeven.

 

Bij een ingrijpend verlies verwijs ik door naar Riet Fiddelaers of Miranda Schutten.

Zij zijn deskundig op het gebied van rouwverwerking. Dat kan zijn bij het overlijden van een dierbare, maar ook bij verlies van gezondheid of werk.

www.omgaan-met-verlies.nl

www.rouwkostentroostvoer.nl