Vrijdag 28 februari 2020 Stiltedag in de Refter in Ubbergen bij Nijmegen

 

Mindfulness

In de training mindfulness oefen je een methodiek die zeer effectief is bij stress, burn-out, piekeren, vermoeidheid, gevoelens van onvrede of gejaagdheid. Deze training werkt ook bij het daadkrachtiger maken van keuzes of bij het doorbreken van lastige denk- en gedragspatronen. 

 

Ben je bezig met morgen of gisteren? Heb je angst voor iets dat zou kunnen gebeuren of somber over iets wat al voorbij is? Of streef je na dat straks alles anders wordt; meer geld, meer vrije tijd of meer aanzien? Zo kan het gebeuren dat je steeds ergens anders bent, zonder dat je dat in de gaten hebt.

In deze training leer je om met aandacht in het nu te leven. Immers: het verleden is voorbij en de toekomst is niet te voorspellen; je kunt alleen maar leven in het huidige moment.

 

Werkwijze

De aandachttraining bestaat uit acht bijeenkomsten van 2.5 uur. Na de zesde trainingsbijeenkomst is er een stiltedag. De training volgt een vast programma met daarin ook opdrachten voor thuis.

 

Data

Worden nog bekend gemaakt

 

Kosten

De kosten van de training mindfulness bedragen 300,= euro. Dit is inclusief de stiltedag.

 

Plaats

De training vindt plaats in een kleine groep van maximaal tien mensen.

 

Mindfulness bij stressklachten 

Een heel bijzondere ervaring, waarvan ik zonder overdrijven kan zeggen dat ze mijn leven heeft veranderd, in positieve zin. Ik dacht dat ik altijd gedoemd was een negatief ingesteld persoon te zijn, dat ik nu eenmaal zwaar op de hand was en dat voelde als een zware belasting. Nu ervaar ik alles anders en ben echt oprecht blij met wie ik ben!

(F.A.)