Mindfulness voor ouders

Wil je meer genieten van je kinderen en van de kleine dingen in het leven? Wil je jouw kinderen bewust opvoeden, vanuit rust en aandacht?

 

Dan is deze training 'mindfulness voor ouders' misschien iets voor jou.

Opvoeden is een dankbare taak. Je doet het als ouder met veel liefde, maar het kan soms stressvol zijn.

Zeker ook in deze Coronatijd waarin thuiswerken en andere veranderingen voor extra belasting kunnen zorgen.

Je leert in dit traject hoe je met bewuste aandacht aanwezig kunt zijn bij de opvoeding van je kinderen. Hoe je met het soms korte lontje kunt omgaan en hoe je meer rust en ontspanning kunt vinden.

Merk je bijvoorbeeld hoe het voelt als je kind vroeg in de ochtend bij jou in bed komt, hoe het ruikt, hoe het lichaampje aanvoelt? Kun je even de tijd nemen om daarvan te genieten of ben je al met je gedachten bij het werk?

Mindfulness kan jou helpen om beter voor jezelf te zorgen. Daar profiteer jij van en ook je kind(eren).

 

Werkwijze

Ik geef op dit moment alleen één-op-één trajecten op de Ubbergseveldweg 38. Na een (gratis)kennismakingsgesprek volgen acht sessies van 1,5 uur. Ik volg een vast programma met daarin ook opdrachten voor thuis. 

 

Kosten

De kosten van deze training mindfulness bedragen 50 euro per sessie. Als je als ouderpaar komt, betaal je 75 euro per sessie.

 

 

Reactie van cursist na de training mindfulness bij stressklachten 

Een heel bijzondere ervaring, waarvan ik zonder overdrijven kan zeggen dat ze mijn leven heeft veranderd, in positieve zin. Ik dacht dat ik altijd gedoemd was een negatief ingesteld persoon te zijn, dat ik nu eenmaal zwaar op de hand was en dat voelde als een zware belasting. Nu ervaar ik alles anders en ben echt oprecht blij met wie ik ben!

(F.A.)